Drumsö Brand Machinen nurkka vallattu!

Brändiarvon ja tunnettuuden kasvattamiseen erikoistunut luova toimisto on joutunut häikäilemättömien markkinamiesten nurkanvaltauksen kohteeksi.

Tapahtumat saivat alkunsa kesäkuussa 2018, kun kaksi pitkän linjan markkinointioraakkelia; Hannu “Hande” Nieminen ja Juhani “Jussi” Kiiskinen päättivät kaapata toimiston. Miksi? Siihen haetaan nyt vastausta.

”Nämä Pasit ovat joo ihan kovia poikia kotimaisten PK-yritysten brändiarvon ja tunnettuuden kasvattamisessa. Mutta varsinainen syy kumpuaa perisuomalaisesta kateudesta; nää jätkät kehuu toisiaan päivät pitkät. Paukuttelevat olalle ja viljelevät ylisanoja. Mua oo kehuttu sillai alakoulun jälkeen” aloittaa Nieminen pää hiukan painuksissa.

”Kovia ja kovia” lataa Kiiskinen avaten 6. väylältä niin jumalattoman pitkälle, ettei pallon laskeutumispaikkaa voinut paljain silmin nähdä. ”Ei näin kovia!”

Pasit ovat ällikällä lyötyjä. ”Lähr ny menee, mä ainakaa oo ikänä kehunu tota, toiha o jumalaut Raumalt! Mut sä taisit kerran taputtaa Manalassa, kun vedettiin Kuolleita Sieluja?” katsoo Ruohonen kysyvästi kaimaansa.

”En muuten taputtanu, enkä taputa!” sanoo pontevasti isompi Pasi, ”Fakta on, ettei me ois haluttu myydä, mut nää jäbät osaa asiansa; staili prese, paljo kuvii, käppyrät koilliseen ja ydinlupaus (me vuollaan teille ihan helvetisti massii!) ihan dynyä! Sillä tää oli taputeltu.”

Nieminen ja Kiiskinen toteuttivat valtauksensa keskiviikkona 26.9.2018 kello 14.00 alkaneessa, ovelasti briefiksi naamioidussa tapaamisessa Apollonkadun mainosloungessa.

”Lyötiin pöytään katteeton shekki, jossa oli niin paljon nollia, että pojilla salpautu henki” röhöttää Kiiskinen. ”Sitte Hande pläjäytti ilmoille Brand Machinelle sävelletyn mainosbiisin, että jos tehdään kaupat, niin saatte fiitata biisin seuraavalla Genital Motorsin keikalla!”

”Turkkahan nousi kuin keihäs nojatuolistaan käsi ojossa ja halasi pitkään päälle!” räkättää Nieminen ”Sillä aikaa Ruohonen jo piirsi nimeään paperiin kysellen laulun sanojen perään. ”Mites tuanoinnii, mahtaak se sopia mun äänelle?”

Käytännössä Nieminen ja Kiiskinen saavat vallan yhtiössä vasta, jos onnistuvat jymäyttämään Paseja toistamiseen, mutta kuten tiedetään ”Paras tapa saada jotain valmiiksi, on aloittaa”. Samalla herrat valtasivat nimikkonojatuolitkin. ”Samaan tapaan ku naapurin Elitessä on Palolla ja Peltsillä nimikkopöydät” myhäilee Kiiskinen.

”Valtas ja valtas, siellä ne painaa nytkin pitkää päivää, kun me ollaan kaiman kanssa jo matkalla kalaan” huikkaa Pasi päättäen haastattelun toteamalla, että ”kauppa se on, joka kannattaa!”